Datum
Vr 13 sep
Tijd
15:00 – 19:00 uur
Locatie
Het Suikerlab, Van Konijnenburgweg 24, Bergen op Zoom
Toegang
Uitverkocht

College on Tour met Ed Nijpels

Voormalig Minister en huidige voorzitter klimaatberaad

Tijdens de derde editie van ProefMei college on tour is Ed Nijpels de hoofdgast. In het kader van de Brabantse Wal week organiseert ProefMei samen met streekorganisatie Brabantse Wal, Het Suikerlab en HAS Hogeschool een extra editie van het spraakmakende en eigentijdse College on Tour op vrijdag 13 september in Bergen op Zoom. 

Het centrale thema is het klimaat waarbij Agri & Food en de biobased economie nadrukkelijk aan bod zullen komen. Uiteraard maken we eerst kennis met de indrukwekkende loopbaan van Ed Nijpels waarbij hij altijd en tot de dag van vandaag een bijzonder oog heeft gehad voor de opkomende generaties. Tijdens het hoofdcollege zullen studenten na een korte pitch Ed Nijpels een vraag stellen.

Vooraf aan het hoofdcollege is er een introductie door Avans Hogeschool en Aviolanda van het Icarus project dat gaat over drone technologie binnen de landbouwinnovatie. Cabaretier Edo Berger o.a. bekend van de radiozenders Q Music en Radio 538 zal het slotcollege verzorgen op geheel eigenwijze. Valt er nog te lachen om het klimaat?