Datum
Za 7 & Zo 8 sep
Tijd
10:00 – 18:00 uur
Locatie
Hoogerheide, Reimerswaalweg
Toegang
€ 3,00

Woensdrechtse boerendag

Beleef het buitenleven

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 september aanstaande vindt de 13e editie van de Woensdrechtse Boerendag plaats aan de Reimerswaalweg te Woensdrecht.

Op zaterdag 7 september starten ruim 80 tractoren om 13:00 uur aan de Reimerswaalweg om een tocht te maken door de Gemeente Woensdrecht. Deze vier uur durende tocht kent een tussenstop op het Ouwe Raedhuysplein in Hoogerheide om omstreeks 14:45 uur. Enkele andere verwachte doorkomsttijden zijn bij benadering: Huijbergen 14:00 uur, Ossendrecht 16:00 uur en Woensdrecht 16:30 uur. Het belooft weer een mooi spektakel te worden! 

Alles wat met het boerenleven te maken heeft, staat uitgestald tijdens de Woensdrechtse Boerendag op zondag 8 september. Op het weiland staan weer tal van activiteiten op het programma en ook de standjes met ambachtelijke producten zullen niet ontbreken. Het thema dit jaar is “beleef het buitenleven, op de Boerendag.” Voor de kinderen is er genoeg te beleven, een ritje op een ‘ieniemienie’ pony, ganzen drijven, schapen hoeden, klimmen in een stropiramide, klauteren over de hindernisbaan of rond banjeren op het boerenerf. Dit jaar zijn er zo’n 60 tot 80 kraampjes met onder andere kunst van bijenwas, oude ambachten en natuurlijk lekker eten, zoals paling en een varken aan het spit. Daarnaast zijn ook de oude machines en tractoren te bewonderen en wordt het geheel omlijst met muziek. Ook dit jaar komt er weer een DJ en ook de plaatselijke koortjes mogen natuurlijk niet ontbreken. 

www.woensdrechtseboerendag.nl